Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: виявлено невідповідність харчової добавки

   Інформуємо операторів ринку, які здійснюють обіг харчових добавок04.08.21 3 та/або займаються виробництвом з використанням харчових добавок стосовно виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид в харчовій добавці (Lygome), що експортувалась з Туреччини (постачальник: Cargill Tarim Ve Gida Sanayi Ticaret AS, Atasehir/Istambul) до України (отримувач: MD Eurotrade Ltd., Schreiber and Rupp MEA, Rupp AG (Spilka Ukraine) відповідно до інформаційних повідомлень, отриманих по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 26.07.2021 р. № 2021.2966-fup 55 та від 08.06.2021 р. № 2021.2966-fup 7 (про що інформували раніше).

Читати детальніше...

До уваги аграріїв: розроблено прогноз розвитку шкідників та хвороб сільгоспкультур у серпні 2021 року

   Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини 04.08.21 2розробили детальний прогноз фітосанітарного стану та рекомендації щодо захисту основних сільськогосподарських рослин у господарствах Івано-Франківської області в серпні 2021 року.

Читати детальніше...

Держпродспоживслужба забезпечує контроль за дотриманням законодавства при торгівлі пестицидами і агрохімікатами

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує04.08.21 1, що на виконання Доручення Прем’єр-міністра України від 08.06.2021 р. №12313/40/1-21 та Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 16.06.2021 року № 01-33/20 на території Івано-Франківської області державні фітосанітарні інспектори здійснюються позапланові заходи державного нагляду (контролю) з питань дотримання вимог законодавства у сфері захисту рослин при провадженні торгівлі пестицидами і агрохімікатами.

Читати детальніше...

Як запобігти небажаним наслідкам під час проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі. Поради спеціалістів Держпродспоживслужби

   Щоб запобігти харчовим отруєнням та кишковим інфекційним захворюванням 30.07.21-5під час проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі до Галицької Чудотворної Ікони Матері Божої в селі Крилос варто подбати про своє харчування.
   У літню пору року, коли в тепло і шкідливі бактерії розмножуються досить швидко, дуже легко отримати харчове отруєння чи кишкові інфекції, пов’язані з уживанням продуктів харчування та питної води.

Читати детальніше...

Морозиво із шкідливою добавкою підготували до подальшої утилізації

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 30.07.21-4повідомляє про заходи поводження з невідповідною продукцією згідно повідомлення RASFF № 2021.3830 від 19.07.2021 р.

Читати детальніше...

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3