Головне меню

Подати звернення

Безпечність харчових продуктів: відвідування кафе і ресторанів – що варто знати

  Відвідування кафе та ресторанів асоціюється зі святом, приємною подією та смачною їжею. І дуже 11.02.25 1шкода, якщо такі приємні моменти зіпсовані через недотримання простих правил.
  Нагадуємо споживачам та суб’єктам господарювання, що Правила роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства є обов’язковими до виконання.

Читати детальніше...

На Калущині провели тренінги з питань організації харчування в освітніх закладах

  Спеціалісти Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в тренінгІвано-Франківській області впродовж двох тижнів провели практичні тренінги щодо організації харчування дітей для керівників, медичних сестер, комірників, кухарів та відповідальних за організацію харчування осіб закладів дошкільної та загальної середньої освіти Верхнянської, Войнилівської та Новицької територіальних громад Калуського району.

Читати детальніше...

Знай свої права: якісне насіння – запорука врожаю

  За вікном останній місяць зими і саме час готуватись до посівної. Насіння овочів, квітів та 07.02.25 2інших сільськогосподарських рослин представлені у багатьох супермаркетах, спеціалізованих магазинах, ринках тощо. Як же обрати посівний матеріал? Від цього багато в чому залежить успішність майбутнього врожаю.

Читати детальніше...

В Держпродспоживслужбі Прикарпаття провели засідання колегії з питань підсумків роботи за 2024 та основних планів на 2025 рік

  Відбулось засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській 07.02.25 1області на тему «Аналіз та підсумки роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області в 2024 році та пріоритетні завдання на 2025 рік».

Читати детальніше...

Як відбувається зараження свиней африканською чумою свиней: коротко розповідаємо

  Основний шлях передачі збудника – це безпосередній контакт тварин між собою та перенос збудника від хворої до 06.02.25 1здорової тварини через посередника, в ролі якого найчастіше виступає людина.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Пошук