Головне меню

Подати звернення

До уваги споживачів та операторів ринку! Уточнена інформація про небезпечне куряче м'ясо механічного обвалювання з Польщі

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує: щодо повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчовихапркерке5444444 продуктах та кормах (RASFF) від 16.07.2020 р. № 2020.2623-fup12 отримано додаткову інформацію про виявлення Salmonella Enterica ser. Enteritidis (presence 25/g) і Enterica ser. Infantis (presence 25/g) в м’ясі курячому механічного обвалювання з Польщі, (виробництво: Polskamp S.A., PL 14170610 WE, Duchnow, зберігання: Pago Sp. z o., PL 14321108 WE, Blonie), що експортувалось до країн Європи та України (ПМП «Вінтер» м. Луцьк вул. Лідавська,1 та ТОВ «М’ясний торговий дім» м.Київ, вул. Академіка Білецького, 34), а не в заморожених маринованих курячих стріпсах, як було повідомлено раніше.

Читати детальніше...

На Київщині локалізують випадок африканської чуми свиней

 Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області5444rgffgfg22255222ddd в господарстві ТОВ «Агрофірма Глушки» вул. Центральна, 39, с. Глушки, Білоцерківський район, Київська область було зареєстровано випадок захворювання на африканську чуму свиней.

Читати детальніше...

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: небезпечні заморожені мариновані курячі стріпси з Польщі

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкогоgfdhtyh678676656433422fffff оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 16.07.2020 р. № 2020.2623-fup12 стосовно виявлення Salmonella Enterica ser. Enteritidis (presence 25/g)

Читати детальніше...

Результати моніторингу вихідних: 60% закладів громадського харчування Прикарпаття порушують протиепідемічні вимоги

 Враховуючи складну епідемічну ситуацію в області щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію, Головне управління Держпродспоживслужбиzasdeadfewdf567856555555 Івано-Франківщини забезпечує контроль за дотриманням карантинних обмежень в закладах громадського харчування.

Читати детальніше...

Рекомендації із підготовки складів для приймання зерна і захисту зернових запасів

 Однією з ланок забезпечення продовольчої безпеки країни є стратегія захисту зернових запасів від шкідливих організмів. Дана стратегія базуєтьсяфівйцфі245555вкввк на особливостях розмноження і шкідливості шкідників запасів в залежності від умов, способів і режимів зберігання зерна і зернопродукції та поєднує комплекс профілактичних і винищувальних заходів у всіх стадіях заготівлі, транспортування та тривалого зберігання зерна.

Читати детальніше...