Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Спеціалісти Держпродспоживслужби взяли участь у вебінарі з питань безпечності харчових продуктів
10-11 червня 2020 року в рамках програми відзначення Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів (нагадаємо, що відзначали 7 червня), Держпродспоживслужбою у співробітництві з Групою Світового Банку проведено вебінар на тему: «Реформування систем безпечності харчових продуктів».
У заході, що був проведений в системі дистанційного навчання, взяли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Програма вебінару складалася з двох навчальних сесій, у ході яких розглянуті інституційні та регуляторні аспекти реформи систем безпечності харчових продуктів, оцінка ризику, перевірки та простежуваність харчових продуктів.
Тренінг проводила Катерина Онул, ведуча напрямку безпечності харчових продуктів Департаменту ринків та технологій, спільної глобальної практики Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації (M&T FCI).
Особливий інтерес та обговорення у слухачів викликали різні підходи в державах світу щодо здійснення державного контролю з питань безпечності харчових продуктів та особливостей проведення перевірок державними інспекторами, питання забезпечення простежуваності харчових продуктів по харчовому ланцюгу, особливо на малих підприємствах.
Останні новини
- Держпродспоживслужба Прикарпаття інформує про особливості розвитку шкідників та хвороб сільгоспкультур у травні 2025 року
- Для захисту від ящуру заборонено випас худоби в 10-кілометровій зоні біля кордону
- Безпечність харчових продуктів : на що варто звернути увагу, купуючи ранні овочі
- Відбувся форум з реформування системи шкільного харчування в Надвірнянській міській громаді