Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan www hd sex xxx com PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room curvy amateur ebony5 xxx rated videos free Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в м. Івано-Фраківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.
За результатами аналізу вимірювань природного радіаційного фону на Прикарпатті можна визнати як радіаційно безпечним.
Показники потужності поглиненої в повітрі дози гамма-випромінювання (радіаційний фон) на території м. Івано-Франківська станом на 14 жовтня 2022р. становить 0,12 мкЗв/год. (при пороговому значенні 0,32 мкЗв/год. ). За вказаний період радіаційний фон є таким, який не перевищує властивий для цієї території природний фон.
Крім того фахівцями державних лабораторій Держпродспоживслужби Івано-Франківської області здійснюється лабораторний контроль радіологічних показників у харчових продуктах на:
• агропродовольчих ринках:
- овочі (середній вміст Cs – 28,64-32,03 Бк/кг (при нормі 40 Бк/кг));
- фрукти (середній вміст Cs – 54,27-58,24 Бк/кг (при нормі 70 Бк/кг));
гриби свіжі (середній вміст Cs – 106,59-175,49 Бк/кг (при нормі 500 Бк/кг));
- гриби сухі (середній вміст Cs – 560,55-636,46 Бк/кг (при нормі 2 500 Бк/кг)).
• на промисловому виробництві харчових продуктів:
- м'ясо та м'ясні продукти (середній вміст Cs – 2,58-2,70 Бк/кг (при нормі 200 Бк/кг), St – 4,11-4,14 Бк/кг (при нормі 20 Бк/кг));
- овочі (середній вміст Cs – 3,71-3,75 Бк/кг (при нормі 40 Бк/кг), St 2,56-2,63 – Бк/кг (при нормі 20 Бк/кг));
- зерно (середній вміст Cs – 3,79-3,90 Бк/кг (при нормі 50 Бк/кг), St – 4,24-4,58 Бк/кг (при нормі 20 Бк/кг));
- гриби сухі (середній вміст Cs – 16,8 Бк/кг (при нормі 2 500 Бк/кг), St – 5,36 Бк/кг (при нормі 250 Бк/кг));
- молочні продукти (середній вміст Cs – 3,57-5,69 Бк/кг (при нормі 200 Бк/кг), St – 1,77-3,01 Бк/кг (при нормі 40 Бк/кг)).