Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Заразен ли гепатит

«Готуємо смачно та корисно!» - на базі Калуського ВПУ № 7 проведено семінар-майстер-клас

   22 грудня 2021 року на базі Калуського ВПУ № 7 управлінням освіти Калуської 28.12.21 1міської ради за участю спеціалістів Калуського міського та районного управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та викладачів професійно-теоретичної підготовки кухарів ВПУ №7 проведено семінар-майстер-клас з директорами та кухарами закладів загальної середньої освіти Калуської територіальної громади, а також підприємцями-організаторами харчування з питань розробки та впровадження нового примірного чотиритижневого меню.

 Семінар відбувся під гаслом «Готуємо смачно та корисно!».
 Захід розпочався з теоретичної частини, під час якої були обговорені головні відмінності та принципові зміни в організації харчування, відповідно до постанови КМ України від 24.03.2021 р. № 305 «Порядок та норми організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та Санітарного регламенту, оскільки з січня запроваджуються нове шкільне меню.
 В ході роботи обговорено впровадження нових стандартів харчування школярів, технологічні підходи приготування страв за збірником Євгена Клопотенка та ризики виникнення харчових отруєнь в організованих дитячих колективах у випадку порушень технології приготування та реалізації страв.
 Після завершення семінару учасники мали можливість продегустувати страви, які готували майстри виробничого навчання.

 

28.12.21 фото1

 

28.12.21 фото2

 

28.12.21 фото3

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Січень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6