Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Заразен ли гепатит

В Заболотівській територіальній громаді обговорили питання впровадження примірного чотиритижневого сезонного меню в дошкільних закладах

   Спеціалісти Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби 03.12.21 1в Івано-Франківській області 01 грудня 2021 року провели семінар-навчання на тему: «Виконання Наказу МОЗ України від 05.11.2021 № 2441 «Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню» для керівників та медичних працівників дошкільних закладів Заболотівської територіальної громади.


  Під час навчання було розглянуто ряд важливих питань, а саме:
  - раціональне та повноцінне, збалансоване харчування дітей, оптимальність режиму харчування,
  - постачання харчових продуктів в заклад відповідно до санітарно-гігієнічних вимог і норм,
  - дотримання термінів реалізації харчових продуктів та умови їх зберігання,
  - вимоги до зберігання добових проб готової продукції та порядок ведення відповідної документації,
  - умови температурного режиму при приготуванні готових страв тощо.
  Спеціалісти Держпродспоживслужби наголосили, що здоров’я дітей є показником правильної організації хар¬чування в закладі дошкільної освіти, а раціональне харчування – це фі¬зіологічно повноцінне харчування, різноманітне і збалансоване за всі¬ма компонентами. Воно забезпечує зростання, нормальний розвиток та життєдіяльність дитини. Збалансований дитячий раціон має бути оптимальним у кіль¬кісному та якісному співвідношенні поживних речовин – білків, жирів, вуглеводів, а також вітамінів, мікро- та макро-елементів та жирних кислот.
  В підсумку семінару спеціалісти відповіли на запитання, які виникли під час роботи, та вручили учасникам інформаційні листівки.

 

37-фото-1 - Снятин

 

37-фото-2 - Снятин

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Січень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6