Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 08.11.21 1продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.
   Так з моменту встановлення на Прикарпатті «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції – за період з 30 жовтня до 07 листопада 2021 року (із врахуванням вихідних днів) – спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області здійснили 2697 моніторингових відвідувань (раптові перевірки), виявили 251 порушення (9%), склали 184 протоколи, надали 123 пропозиції.

  Працювало 32 робочі групи спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
  Перевірки проводилися за участю представників 20 територіальних громад.
  Зокрема перевірено:
  - закладів громадського харчування – 599: виявлено 29 порушень (5%), складено 19 протоколів, надано 14 пропозицій;
  - об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 1103: виявлено 152 порушення (14%), складено 124 протоколи, надано 67 пропозицій;
  - об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 665: виявлено 37 порушень (5,5 %), складено 16 протоколів, надано 25 пропозицій;
  - агропродовольчих ринків – 57 перевірок: виявлено 19 порушень (33%), складено 16 протоколів, надано 11 пропозицій;
  - дитячих дошкільних закладів – 14: порушень не виявлено;
  - закладів загальної середньої освіти – 27: порушень не виявлено;
  - перукарень – 70: виявлено 5 порушень (7%), складено 5 протоколів;
  - інших закладів (спортзали, фітнес-клуби, аптеки, готелі та ін..) – 162: виявлено 9 порушень (6%), складено 4 протоколи, надано 6 пропозицій.
  Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, краян та гостей області: перервати ланцюг захворюваності можна лише шляхом дотримання протиепідемічних вимог та вакцинації.
  Маски у громадських місцях, миття з милом та дезінфекція рук, дотримання соціальної та фізичної дистанції, уникання масових скупчень – ці нескладні правила значно знизять ризики для здоров’я.
  Наголошуємо: ВАКЦИНАЦІЯ ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя.
  Тож вакцинуйтесь і заохочуйте щеплення серед родичів та друзів!

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук