Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan www hd sex xxx com PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room curvy amateur ebony5 xxx rated videos free Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.
Так з моменту встановлення на Прикарпатті «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції – за період з 30 жовтня до 07 листопада 2021 року (із врахуванням вихідних днів) – спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області здійснили 2697 моніторингових відвідувань (раптові перевірки), виявили 251 порушення (9%), склали 184 протоколи, надали 123 пропозиції.
Працювало 32 робочі групи спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
Перевірки проводилися за участю представників 20 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
- закладів громадського харчування – 599: виявлено 29 порушень (5%), складено 19 протоколів, надано 14 пропозицій;
- об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 1103: виявлено 152 порушення (14%), складено 124 протоколи, надано 67 пропозицій;
- об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 665: виявлено 37 порушень (5,5 %), складено 16 протоколів, надано 25 пропозицій;
- агропродовольчих ринків – 57 перевірок: виявлено 19 порушень (33%), складено 16 протоколів, надано 11 пропозицій;
- дитячих дошкільних закладів – 14: порушень не виявлено;
- закладів загальної середньої освіти – 27: порушень не виявлено;
- перукарень – 70: виявлено 5 порушень (7%), складено 5 протоколів;
- інших закладів (спортзали, фітнес-клуби, аптеки, готелі та ін..) – 162: виявлено 9 порушень (6%), складено 4 протоколи, надано 6 пропозицій.
Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, краян та гостей області: перервати ланцюг захворюваності можна лише шляхом дотримання протиепідемічних вимог та вакцинації.
Маски у громадських місцях, миття з милом та дезінфекція рук, дотримання соціальної та фізичної дистанції, уникання масових скупчень – ці нескладні правила значно знизять ризики для здоров’я.
Наголошуємо: ВАКЦИНАЦІЯ ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя.
Тож вакцинуйтесь і заохочуйте щеплення серед родичів та друзів!
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Вхід
Пошук
Календар
Травень 2022 |
