Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

На Прикарпатті розпочато реалізацію Пілотного проекту із запровадження програми контролю сирого молока на базі програмного забезпечення «Молочний модуль»

   У рамках реалізації Пілотного проекту із запровадження програми контролю сирого молока20.09.21 1 на базі програмного забезпечення «Молочний модуль» 17 вересня в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбулася онлайн зустріч із виробниками сирого молока та представниками молокопереробних підприємств області. Метою зустрічі було обговорення алгоритму реалізації та впровадження зазначеного Пілотного проекту.

   Під час зустрічі заступник начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Лариса Шевага наголосила на значенні впровадження реалізації «Молочного модуля» у функціонуванні молокопереробної галузі та забезпеченні споживачів якісними і безпечними продуктами тваринного походження. Наголошено на тому, що впровадження програми контролю сирого товарного молока сприятиме здоров’ю та добробуту населення України, кращій якості продукції, а також сталій торгівлі, створенню робочих місць в молочній галузі. З учасниками обговорено основні принципи та кроки впровадження Пілотного проекту на рівні взаємодії Головного управління та його територіальних органів з операторами ринку та наголошено на забезпеченні епізоотичного благополуччя господарств, дотриманні гігієнічних вимог при утриманні, годівлі корів та в процесі отримання і транспортування молока.
   Модератори Пілотного проекту із запровадження програми контролю сирого молока на базі програмного забезпечення «Молочний модуль» Ірина Висоцька, Ігор Кравченко, Вікторія Лець, Олена Родніна розповіли про європейський досвід контролю сирого молока та результати втілення Пілотного проекту в ряді областей України, зупинилися на вимогах до колективних господарств різних форм власності, які є виробниками сирого молока та пунктів збору молока від особистих селянських господарств, особлива увага звернена на показники безпеки відповідно чинних законодавчих вимог.
   Головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Олександра Галенська поінформувала запрошених операторів ринку молока щодо законодавчої основи впровадження Проекту, показників безпеки, які повинні визначатися у сирому молоці в рамках «Молочного модуля».
   Заступник Директор Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Галина Грень доповіла про готовність діагностично-лабораторних закладів брати участь у реалізації Проекту.
   Під час зустрічі було окреслено перспективи подальшої співпраці операторів ринку молока із територіальними органами Держпродспоживслужби Прикарпаття та питання, що потребують додаткового опрацювання з метою якнайшвидшої реалізації Проекту в області.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31