Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Реформування шкільного харчування: нове меню, форми обслуговування, модернізація харчоблоків

   25 серпня 2021 року працівники Головного управління Держпродспоживслужби обіди125в Івано-Франківській області прийняли участь у розширеній нараді Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради з питань реформування шкільного харчування.

   В нараді прийняли участь представники Івано-Франківської міської ради, ДП "Івано-Франківськстандартметрологія", КНП "Центр первинної медико-консультативної діагностичної допомоги", Івано-Франківської міськрайонної філії державної установи "Івано-Франківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України", депутати міської ради, особи відповідальні за організацію харчування, фізичні особи підприємці, що надають послуги з харчування, батьки школярів.
   В ході роботи учасники наради обговорили питання щодо порядку організації шкільного харчування, гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктах на потужностях, покрокового переходу на нове меню, форми обслуговування, модернізацію харчоблоків.
   Начальник управління Держпродспоживслужби в м. Івано-Франківську Ірина Онищук ознайомила учасників наради зі змінами, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 р. № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" та до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.
   Крім того, на нараді були розглянуті наступні питання, а саме:
   - реформування шкільного харчування у закладах загальної середньої освіти Івано-Франківської міської ради;
   - запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР);
   - безпечності харчування.
  У підсумку наради, працівники, що надають послуги з харчування у закладах загальної середньої освіти Івано-Франківської міської ради, внесли пропозицію щодо необхідності модернізації харчоблоків, придбання сучасного технологічного й електричного обладнання, поетапного запровадження нового меню, цінових пропозицій, технології приготування страв, проведення тендерних процедур.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3