Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Про спалах інфекційної хвороби у відпочинковому комплексі Вілла «Затишна» с. Микуличин Яремчанської міської громади

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє,07.07.21-3
що 07.07.2021 о 8:00 год. з КНП «Яремчанської МЛ»
отримано екстрені повідомлення про захворювання на харчову токсикоінфекцію у 13 хворих, в т.ч. 12 дітей до 18 років,

 

які перебували у відпочинковому комплексі Вілла «Затишна», що розташована за адресою: вул. Грушевського, 150 А, с. Микуличин, Івано-Франківської області (ФОП Якубів Н.В.).

   Заклад не зареєстрований як оператор ринку. Група дітей прибула на відпочинок із м.Коростеня, Житомирської області 05 липня 2021р. о 15-00 власним автобусом для святкування закінчення гімназії. Група складалася із 21 дитини віком 17 років, 2 – х дорослих супроводжуючих та 3-х батьків.


 У дорозі діти вживали продукти харчування приготовлені вдома та купляли по дорозі. В готелі відпочивальники вживали їжу, яку взяли з дому, куплену по дорозі та приготовлену в закладі відпочинку (власноруч та працівниками закладу (обід, вечеря).
 Захворювання розпочалося в другій половині дня (проявлялося нудотою, блювотою, підвищенням температури тіла до 37,2 С, болем в животі, в деяких – проносом). О 23:00 год. 06 липня 2021р. 12 дітей і один із батьків були госпіталізовані до інфекційного відділення КНП «Яремчанської МЛ» з попереднім діагнозом: харчова токсикоінфекція. Стан хворих – середньої важкості.
 Станом на 15 год. 07.07.2021р. госпіталізовано 13 осіб із них 12 дітей до 18 років.
Ймовірна причина спалаху – вживання недоброякісних харчових продуктів.
 Вжито наступні заходи:
- 07.07.2021 р. проведено епідеміологічне розслідування даного спалаху;
- проводиться позаплановий захід державного нагляду контролю у сфері безпечності харчових продуктів;
- повідомлено Головне управління Національної поліції;
- повідомлено органи місцевого самоврядування;
- проведено лабораторне обстеження відпочинкового комплексу Вілла «Затишна» з відбором проб харчових продуктів, готових страв, води питної, змивів на БГКП та пат. флору.
Протиепідемічні заходи тривають.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3