Спеціалісти Держпродспоживслужби довели до рестораторів Калущини норми законодавства у сфері безпечності харчових продуктів

 24 червня 2021 року на базі Калуського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання з керівникамиvbfthtryrert7ghjghjghg закладів ресторанного господарства Калуського району з питань дотримання вимог чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

В процесі семінару обговорено питання:

- застосування вимог постійно діючих процедур заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в закладах ресторанного господарства;

- профілактика харчових отруєнь;

- дотримання протиепідемічних вимог з метою запобігання поширення на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

23-Калуш-семінар-фото-1 23-Калуш-семінар-фото-2