Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Інформація про випадок харчового отруєння в ресторані готельно-відпочинкового комплексу «Діброва», що в с. Підгір’я Івано-Франківської області

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує щодо спалаху інфекційної хвороби серед відвідувачів ресторануghgfhfghfghfffffffw готельно-відпочинкового комплексу «Діброва» (с.Підгір’я, Богородчанська ТГ, Івано-Франківська область), які перебували у закладі 17 червня 2021 року на святкуванні випускного вечора.

  Інформацію про виникнення спалаху отримано в телефонному режимі о 22:00 год. 20.06.2021 р. від КНП «Богородчанська центральна лікарня». Інформація про виникнення спалаху надійшла несвоєчасно, епідускладнення почалися 19.06.2021 р., коли було виявлено першого хворого.

Станом на 15 год. 22.06.2021 р. госпіталізовано 11 осіб, із них 6 дітей до 17 років. Діагноз – гострий гастроентероколіт. Стан потерпілих середнього ступеня важкості. Всі потерпілі – жителі с. Саджава Богородчанської ТГ.

20-21.06.2021 р. спеціалістами Богородчанського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено санітарно-епідеміологічне обстеження закладу.

21.06.2021р. проведено позаплановий захід державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів.

В ході обстеження встановлено, що ресторан готельно-відпочинкового комплексу «Діброва» ФОП Шкрібляк С.Я., с.Підгіря, Богородчанської ТГ, Івано-Франківської області зареєстрований як оператор ринку харчових продуктів, реєстраційний номер- r-UA-09-01-268;

Виявлені порушення: в закладі не впроваджено систему НАССР, відсутні документи на харчові продукти (товаро-транспортні накладні та сертифікати якості), відсутні на робочому місці особисті медичні книжки працівників закладу, не проведено гігієнічне навчання персоналу харчоблоку, відсутній журнал огляду рук персоналу на гнійничкові захворювання (журнал Здоров’я).

В ході епідрозслідування Івано-Франківської державною регіональною лабораторією Держпродспоживслужби відібрано 15 змивів з об’єктів навколишнього середовища на БГКП та 15 на ПФ, 8 проб харчових продуктів та 1 пробу води питної для мікробіологічного дослідження.

В підсумку заходу державного контролю видано припис про усунення порушень та розпорядження про тимчасове припинення роботи ресторану та призупинення обігу харчових продуктів на потужності готельно-відпочинкового комплексу «Діброва» ФОП Шкрібляк С.Я. Вилучено 48,530 кг харчових продуктів невідомого походження (через відсутність супровідних документів).

Надіслано листа начальнику відділення поліції № 2 (смт.Богородчани) Івано-Франківського РУПГУ Нацполіції. 22.06.2021 р. розпочате досудове розслідування по даному спалаху.

  22.06.2021 року об 11:00 год. відбулося засідання комісії з ТЕБ і НС Богородчаської селищної громади, ухвалене рішення щодо тимчасового припинення роботи ресторану ГВК «Діброва».

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3